Асим Адемов организира видеоконкурс „Отечество любезно”

Снимка: Асим Адемов

Евродепутатът Асим Адемов организира конкурс на тема: „Отечество любезно”.

Всеки участник трябва да изпрати авторско видео, в което изразява обичта си към България. Видеото може да съдържа обръщение или да показва събитие, ежедневен момент или заобикаляща действителност.

Конкурсът е отворен за хора от всички възрасти. Лица, под 18 години, участват в конкурса само със съгласието на своите родители/настойници или законни попечители, като ще получат обратно на електроните си пощи „Декларация за съгласие”, която трябва да бъде попълнена и изпратена допълнително преди крайния срок на конкурса.

Изпратените видеа трябва да са авторски, а не създадени в съавторство. Юридически лица не се допускат. Видеото трябва да е изработено при спазване на Закона за авторското право и сродните му права.

Всеки желаещ може да участва в конкурса като изпрати кратко видео до 2 минути с послание „Защо обича България”, име по лична карта и възраст на e-mail: otechestvoliubezno@gmail.com

С изпращането на видеоклипа, участникът декларира, че е запознат с Регламента на конкурса и дава своето съгласие името и видеото да бъдат публикувани във фейсбук страницата на организатора.

Организаторът си запазва правото, да не допуска до участие в конкурса видеа, които са извън темата на конкурса, с лошо качество или в противоречие с общоприетите морални норми.

Краен срок на изпращане 02.03.2018г. Всички видеа ще бъдат качени на фейсбук страницата „Отечество любезно” на 03.03.2018г., като ще се гласува за тях под формата на „харесване“ до 15.03.2018 г.

Видеата ще бъдат качени на страницата „Отечество любезно”. Победител в надпреварата е авторът на видеото, събрало най-много „харесвания“. Той ще посети ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ в Брюксел по покана на г-н Асим Адемов.

Наградата е лична и не може да се преотстъпва на трето лице или да бъде заменена с паричната й равностойност.

 

КОМЕНТАРИ

Дебрен09:03 - 10.02.2018
Браво асимеее сега организирай и конкурс по кражби и интриганства кадето си най добър или пък организирай конкурс за нова песничка лека нощ деца много си смешен асимеее евродепутатите истинските асиме се изевяват на евротрибуната със закони а не със стихчета ама ти горкия си далеч от тези неща нито интелект нито език имаш за евродепутат ти си един щаслив тотаджия улучил шестица
Ангел08:41 - 10.02.2018
Този смешник е безинтересен окраде училището в долно дряново а го направиха евродепутат егати и държавата та евродепутата трябва да е умен да владее поне два езика а този говори зле български и още по зле турски хахаха евродепутат тотаджия
друг помак21:40 - 09.02.2018
Асиме кое отечество онова за което отиваше да се изявяваш като екскурзовод и преводач в турция и в същото време се водеше на работа като директор в някое школо браво евродупедат за пример.Моля те спри се смешен си за тези които те познават . Гордия помак дали си е задавал въпроса,а турците дали го харесват ,колкото си дискреминиран от гяурите два пъти си смазан от свои.
ГОРД ПОМАК17:41 - 09.02.2018
Асимееее аз обочам България но българите"Гяурите" не ни харестват нас Помаците постоянно ни обиждат и дискреминират навсякаде в всякоя една свера.Факт не оспорим.И да признаят геноцида през 1912 и 1913 година над Помашкото население и изплащане на репараций за годините на терор над мюсюлманите в българия.Това господата от Европата знаят ли или мълчиш като комунист в европарламента.
Код за сигурност, въведете кода 2xa
loading...