Евродепутатът Асим Адемов и зам.-министърът на образованието, Таня Михайлова, ще посетят училища в Гърмен и Гоце Делчев

Снимка: Пресцентър

На 30.11.2018 г. /петък/ Асим Адемов, член на ЕНП/ГЕРБ в Европейския парламент, и инж. Таня Михайлова, заместник-министър на образованието и науката, ще посетят училища от общините Гърмен и Гоце Делчев.

Ще бъдат посетени Обединено училище „Христо Ботев“ - с. Долно Дряново, Обединено училище „Христо Ботев“ - с. Дъбница, Основно училище „Д. Талев“-  с. Хвостяне, Основно училище „П. Хилендарски“ - с. Горно Дряново.

В споменатите училища те ще се срещнат с учителските колективи, за да дискутират актуални проблеми в сферата на образованието, както и ще се запознаят с подобренията на материално-техническата база, извършени с помощта на средства от МОН.

В с. Хвостяне тържествено ще бъде открита изцяло санирана сграда на училището.

Посещението ще завърши в ПМГ „Яне Сандански“, гр. Гоце Делчев, което е едно от двете училищата посланици на Европейския парламент в областта тази година.

Адемов ще се срещне с учениците и ще ги запознае със структурата и функциите на ЕП, Европейската комисия, Съвета на ЕС и Европейския съвет, както и с детайли от дейността си като евродепутат. Срещата е част от кампанията на г-н Адемов „Да опознаем Европейския съюз“, целяща да информира младите хора относно историята, значението и ролята на ЕС.

 

КОМЕНТАРИ

дебрен16:23 - 30.11.2018
Този случаен евродепутат, така и не можа да излезе от ниво училище.Посещения и срещи в училище, нещо друго може ли да прави!???
parashutist14:31 - 30.11.2018
Posrestaite go mrasnika.Predatela i rodootstapnika
ГРОБ12:43 - 30.11.2018
Тоя боклук пак ли идва при нас?И вижте къде отиват при герберските подлоги.Там ще решават съдбата на хората. Срам...
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK