Асфалтират 15 улици по проект в Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg, архив

В края на 2013-та година бе одобрен пореден проект на община Гоце Делчев. Проектът е на стойност 1 милион лева, финансира се от Министерството на околната среда и водите и включва подмяна на водопроводната мрежа на 15 улици на територията на град Гоце Делчев. Общата дължина на водопроводната мрежа, която ще бъде подменена е 4333.46 м. Строителните работи по одобрения проект включват изкопни дейности, полагане на водопроводни тръби, пясъчна подложка, детекторна лента и обратно засипване с уплътняване. Предвижда се също да бъдат монтирани и необходимия брой пожарни хидранти и спирателни кранове.

15-те улици, части от които са включени в този проект за подмяна на водопроводната мрежа са „Енос”; „Шар планина”; „Даме Груев”; „Завоя на Черна”; „Щип”; „Добруджа”; „Одрин”; „Кирил и Методий”; „Самуил”; „Стойо Льондев”; „Струга”; „Сливница”; „Ал. Стамболийски”; „Димо Хаджидимов”; „Петър Сарафов” и „Мидия”.

Основната цел на този проект е да бъде подменена водопроводната мрежа на улици, които са включени в одобрения проект на община Гоце Делчев „Зелена и достъпна среда на гр. Гоце Делчев”, който се финансира по ОП Регионално развитие. След като бъде подменена водопроводната мрежа, ще се пристъпи към цялостната подмяна на тротоарните и асфалтови настилки на тези улици.

 

КОМЕНТАРИ

zduxan13:11 - 14.12.2013
pak she se nalapa moskata !
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK