Асен Динчев сред съучредителите на ДАНО

Асен Динчев, снимка: infomreja.bg

Предстои официална регистрация в съда на новоучредената партия „Демократична алтернатива за национално обединение”. Общо 962-ма човека от цялата страна са присъствали на първия конгрес на партията в столицата.

”Оказва се, че в политическото пространство има една голяма празнина най-вече в дясното пространство и това доведе до идеята на една група, в основата на която са депутатите Димитър Чукарски и Тодор Великов, да се създаде новата партия, чиято абревиатура е ДАНО. Целта е да бъдат обединени онези хора, които не виждат алтернатива пред себе си”, обяви един от съучредителите - общинският съветник от Кюстендил Асен Динчев.

По негови думи в политическия спектър на България все още не е ясно кой кой е.

"Надяваме се този проект да стигне до повече хора. През м.г. по време на изборите направихме една коалиция от земеделци и предприемачи. Оказа се, че за половин глас не успяхме да минем бариерата. Сега идват при нас търговци с молба да им помогне, това няма как да стане", коментира още Динчев.

 

КОМЕНТАРИ

bld17:02 - 13.11.2012
Хора не се лъжете, това е проект на Герб. Целта е да посъберат някоя друга заблудена овчица! Депутата Тодор Великов, бивш РЗС-ец е много-добър приятел с лицето на вътрешните работи Цветанов. Бойко е събрал независимите, дал им е малко парици, и мен се опитаха да привлекат но навреме ги разбрах...
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK