Асен Блатечки гостува в театъра с моноспектакъл в подкрепа на Филипчо

Асен Блатечки

Каузата, за която Асен Блатечки ще изнесе своя монологичен спектакъл в Благоевград, е „Подай ръка на Филип!” - детето на обичаните млади благоевградски актьори Ива Динчева и Кънчо Кънев.

Филип е роден с детска церебрална парализа и родителите му имат нужда от помощ за набиране средства за лечението му в чужбина.

Словосъчетанието „Секс, наркотици, рокендрол” характеризира една епоха - времето, когато духът на свободата излиза от бутилката. И до днес това време продължава да е от значение за много хора.

Текстът на постановката е завладяващ, с блестящо чувство за хумор и увличащ. Пиесата представлява монолози на десет различни образа, допълвани от здрав рок, изсвирен на живо.

Много различни – провокативен каубой, бизнесмен затрупан от работа, съвсем обезумяла от дрога рок звезда, жена, която предлага сексуални услуги по телефона, добрият-лошият престъпник и т.н. Въпреки разликата в социалното положение и парите, всеки един от тях носи своите страхове и мечти, едновременно олицетворение и контрапункт на американската мечта.

Силна комедия, без претенция за скандал, която звучи весело и смислено.

Детето има нужда от Вашето добро и съпричастно сърце!

Билети: на касата на залата, цена 10 лв.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK