Артистите от Драматичен театър - Търговище за пореден път изправиха на крака публиката в Гоце Делчев

Снимки: Infomreja.bg

Постановките на Драматичен театър - Търговище стават едни от най-предпочитаните за любителите на театралното изкуство в Гоце Делчев и региона. Снощи невероятните артисти от търговищкия театър изиграха на гоцеделчевска сцена поредния си спектакъл "Народен представител" по Бранислав Нушич. С него те пожънаха голям успех и искреното признание на публиката, която си тръгна от салона силно впечатлена и емоционално заредена.

Артистите бяха изпратени на крака от зрителите в пълната зала, а директорът на театъра Петър Петров, който игра ролята на „градския прокурор”, остана възхитен от прекрасната и топла публика, както и от красивия Гоце Делчев, в който той бе за първи път.

"Гоце Делчев е невероятно красив и чист град, с топли и интелигентни хора. Докато бях на сцената, сърцето ми преливаше от радост и възхита от бурните аплодисменти, с които ни възнаградиха жителите на града", сподели той пред ИНФОМРЕЖА.

"Предайте нашите благодарности на артистите за техния талант и пълното им раздаване на сцената в името на негово величество зрителя. Гледахме и постановката "Любов за четирима" при първото им гостуване преди няколко месеца, както и сега "Народен представител" и сме силно впечатлени от таланта на сърцатите и всеотдайни артисти. Пожелаваме си по-чести срещи с тях и тяхното изкуство, въпреки че пътят от Търговище до Гоце Делчев е дълъг", заръчаха на разпоредителите след представлението зрителите от Гоце Делчев и региона.

Специално да гледат постановката "Народен представител" на Драматичен театър - Търговище бяха дошли много служители от общинската администрация в Гърмен и голяма група учители от Сатовча.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Росица16:07 - 24.11.2015
"Артистите трябва да горят на сцената, но сцената не трябва да гори" . От името на група учители от с. Абланица изказвам благодарност и възхищение от перфектната игра на актьорите от Драматичен театър - Търговище. Те горяха на сцената и запалиха многобройната публика. Бихме желали да публикувате навреме обявите за театрални постановки в Гоце Делчев, за да можем и ние, жителите от региона, да се наслаждаваме по-често на най-истинското изкуство! Благодарим ти, Краси Терзиева!
Ани16:01 - 24.11.2015
Наистина бяха невероятни , Благоевградския ,Кържалийския и други театри не магат да им стъпят на малкия пръст .Очакваме ги ги отново и скоро
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK