Проф. Огнян Герджиков представя книгата си "Аз не бях политик" в Благоевград

Проф. Огнян Герджиков ще представи своята книга „Аз не бях политик” в Благоевград.

Заради огромния интерес изданието на председателя на 39-ото Народно събрание и бивш служебен премиер ще бъде презентирано за втори път в областния център. Първата среща с неговите почитатели бе през март тази година.

За "Аз не бях политик" ще говори Ана Боянова - носител на литературната награда „Блага Димитрова” за роман през 2014 г.

Специално участие ще вземе българският поет и драматург, носител на награда "Златен Орфей" за цялостно творчество през 1997 г., Недялко Йорданов. Ще се включат и актьорите Ивана Джеджева и Емил Калев.

Музикалният акцент от Средиземноморието в литературното пътуване през погледа на проф. Герджиков ще направят Ана Боянова и Емил Калев.

Представянето ще бъде на 29. ноември /сряда/ от 18:30 часа в Академичен център "Балкански", аудитория "Андрей Делчев, в сградата на Американския университет.

Книгата на проф. Огнян Герджиков е автобиографичен очерк на живота му. В нея той представя най-малко 20 различни лица - юрист, поет, музикант, певец, спортист, политик.

Книгата разказва в 456 страници за живота на професора, разделен в три части - политиката, академичната му кариера и всичко останало.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK