10 съвета за избор на кейс за Айфон от etuo.bg

Снимка: Еtuo.bg

Как да изберем кейс за Айфон

Важно е да имаме модерен телефон, но още по-важно е да успеем да го опазим по време на неговата ежедневна употреба. За да го постигнем, ще ни е нужен поне един качествен калъф, който да осигурява висока защита от надраскване, счупване и намокряне, но наред с това да допринася и за високата естетиката на устройството. 

В онлайн магазин etuo ще откриете богат избор от кейсове за Айфон и още много други видове смартфони, всички от които се нуждаят от надеждно предпазване, докато ги използваме за разговори или други цели. С тяхна помощ ще успеем да подобрим и техния външен вид, повишавайки и нивото на удобство при изпълнението на всяка една задача.

Как да изберем кейс за Айфон

Магазин etuo.bg предлага стотици възможности да се погрижим за красивия външен вид на своя iPhone, разчитайки на модерни и функционални аксесоари с висок принос за съвременното излъчване и предпазването на устройството. За да запазим неговата здравина за по-дълго време, трябва да се сдобием с кейс от качествен материал, който освен удароустойчив, е желателно да бъде и с атрактивен външен вид. 

Всички предложения в магазин etuo са точно такива - красиви, модерни и с дизайнерско излъчване, можете дори сами да създадете кейс за айфон, който ще се базира изцяло на Вашите лични предпочитания. При избора му е най-важно да се наблегне на 10 важни неща:

  • Типът калъф (материал) - силикон, пластмаса, алуминиеви, кожени, с капак, 360-градусови и др.;

  • Цвят - сини, бели, розови, шарени и др.;

  • Влагоустойчивост;

  • Удароустойчивост;

  • Еластичност;

  • Ниво на адаптиране към конкретния модел айфон;

  • Прилягане към бутоните на телефона;

  • Ниво на сцепление;

  • Дизайн - есенна колекция, с животни, бохо стил, с тематични мотиви и прочее;

  • Предлаганите цени.

Изборът на нов кейс за айфон е приятно занимание, краят на което зависи от самите Вас. Важно е да се отбележи, че използваните в агресивна среда смартфони, е препоръчително да бъдат допълнително защитени, за да сме спокойни, че корпусът няма да бъде деформиран при внезапен удар, а електрониката няма да се наводни, ако по някаква причина бъде в контакт с влага и вода. 

Кои са най-предпочитаните видове

Тенденцията сочи, че калъфите по дизайн на клиента са сред най-предпочитаните в сравнение с всички останали. Възможността сами да проектираме визията на кейса за айфон ни дава свобода на изява в творчески план, което е своеобразно удоволствие във всеки един случай. Дървените модели са също пръв избор за мнозина, защото имат нестандартно излъчване и се харесват от всички. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK