През трите почивни дни крадци задигнаха от монети до …товарен автомобил

Снимка: Infomreja.bg

По случаите са образувани заявителски материали

Полицейски служители на РУ-Разлог, и РУ-Банско, работят по получени сигнали за това, че за периода от 3-ти  до 4-ти септември от автомат за топли напитки в  Разлог са отнети монети на приблизителна стойност около  50 лв., а от автомат за топли напитки в Банско - на стойност около 190 лева.

По случаите са образувани досъдебни производства.

В РУ-Сандански, е получено съобщение за извършена за времето от 22:00 часа на 4-ти септември до 09:30 часа на следващия ден кражба на товарен автомобил „Форд Транзит“, паркиран на в село Дамяница, община Сандански.

За случая е уведомена Районна прокуратура-Сандански. Образувано е досъдебно производство.

      От 07:00  до 07:30 часа на 5-и септември е извършена кражба на мобилен телефон, оставен без надзор на гише в автогарата на Благоевград.

Образуван е заявителски материал за извършено престъпление по чл.194, ал.1 от НК.

Кражба на около 300 килограма грозде от частен земеделски имот в местността Лешката, землище на село Ключ, община Петрич е извършена за времето от 19:00 часа на 5-и септември  до 08:30 часа на 6-и.

 По случая е образувано досъдебно производство по чл.194, ал.1 от НК.

Около 10:00 часа на 6-и септември от магазин на голяма търговска верига в Благоевград е извършена кражба на два чифта маратонки.

Приблизителната стойност на нанесената щета е около 299 лева.

Образуван е заявителски материал.

На 7-и септември в Първо РУ-Благоевград, са получени съобщения за противозаконно отнети два мобилни телефона, оставени без надзор в ресторант, намиращ се в центъра на Благоевград. По случаите са образувани заявителски материали.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK