Арх. Васил Тинчев спечели конкурса за главен архитект на Благоевград

снимка:личен архив, архив

Архитект Васил Тинчев спечели конкурса за главен архитект на Община Благоевград. В надпреварата се включиха Росен Филипов и катя Симеонова, които също се явиха на изпитен тест.

След проведените интервюта, комисията взе решение на първо място да класира арх. Васил Тинчев. В момента тече срок, в който резултатите от проведения конкурс могат да се обжалват. При евентуални жалби, всеки сигнал ще бъде разгледан и проверен.

Ако такива няма, след изтичане на давностния срок на позицията ще бъде назначен класираният на първо място.

Архитект Васил Тинчев е лидер на ДСБ в Благоевград и бе кандидат-кмет на областния център по време на местните избори миналата година.

 

 

КОМЕНТАРИ

колега15:07 - 08.01.2018
Попадам на тази новина случайно. Времето показа, че избраният за главен архитект на Благоевград с нагласен конкурс Васил Тинчев е некомпетентен, корумпиран и изключително слаб професионалист, той стана кукла на конци на също толкова слабия кмет Камбитов и негова маша. Резултатите са налице - опасно презастрояване на града, унищожаване на зелени площи, пълно незачитане и заобикаляне на законите, погазване на основни принципи на градоустройството. Този човек е срам за архитектурната гилдия и за партията, която го издигна. Смешен е и Костов с поздрава си към него. Жалко наистина, кашите на Тинчев и Камбитов ще си ги сърбаме дълго, защото излетият бетон не се поправя.
Приятел18:07 - 07.02.2013
Най-смешния архитект в областта!Честито на всички!
Иван Костов00:13 - 10.06.2012
Поздравления за добре подготвения успех! Вие го заслужавахте, и най сетне се изявихте! Разчитаме на показаното до тук и през следващите няколко години към Вас ще имам особено големи очаквания. Бъдете прецизен в работата си. Пред Вас се отварят вратите за кметския пост на Благоевград. Аз съм убеден, че ще покриете критериите за Министър на МРРБ, дори и за Президент! Трябва само да се работи в полза на Партията и на България. Ваш Иван Костов
ilia17:00 - 28.05.2012
Brawo,naj-dobrija izbor.

FACEBOOK