Арестуваната Розалина Кьосева излезе от дома си, прегледаха я в СПО

Снимка: Infomreja.bg

Осем часа след като стана ясно за днешната акция „Кьосеви“ в Благоевград, дознателката Розалина Кьосева бе отведена в спешното отделение за преглед.

Процедурата е рутинна за всеки арестуван, преди да му бъде наложена мярка „задържане под стража“ за 24, 48 или 72 часа. Розалина е с вече поставена мярка - задържана е!

Точно в 18 ч. Кьосева излезе от апартамента на баща си, придружавана от цивилни полицаи. Блокът им в кв. „Еленово“ е строго охраняван от униформени. Пред входа са поставени полицейски ленти.

По-рано днес – около 13 ч., бе извършен щателен обиск на дома на Кьосеви в присъствието на бащата на Розалина – Георги Кьосев, който е шеф на „Охранителна полиция“ към ОДМВР-Благоевград.

Утре, обявиха от прокуратурата, ще бъдат изнесени повече данни за акцията след 14 ч.

Днес официални коментари не бяха направени от нито едно служебно лице. Единствено Георги Кьосев, излизайки под полицейски конвой от блока си, каза, че ще каже за какво става дума по-късно. Запитан дали мисли, че акцията е „поръчкова“ – той се усмихна и каза, че не знае.

Вътрешният министър пък потвърди, че Кьосева е арестувана заради връзка с кримиконтингента.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Чачката00:46 - 27.03.2019
Е затова, казват хората че има видов ден сега видяли,, кукло"какво ни причиняваше ти на нас как ни бавеше нещата и не си вършеше работата, но както и да е на този му викат боклуко неможали да се отвориш защо ма ха ха ха ха оти е боклук сега оправили те... Те са ако се уредиш и в една килия да сте че умра немога.... Хаххахахха
Mitko22:24 - 26.03.2019
Sosipa ba6tati ne pomisli li za nego a e takav dobar 4ovek a za toq bokluk ako sam kat nego 6te ti otkasna glavata
Masari00:19 - 26.03.2019
A rozalinka dali ne e rednata doznatel zaradi tate.. ili 6toto e mnogo kadyrna kalinka???????
Mir4022:10 - 25.03.2019
E rozalin4 dano ti xaresa ot drugata strana

FACEBOOK