Арестуваха полицай Тома Паскалев от Гоце Делчев за сводничество

Началникът на РУП-Гоце Делчев Николай Тонев връчва писмена похвала от министър Цветан Цветанов на инспектор Тома Паскалев, снимка: infomreja.bg

Полицай от РУП-Гоце Делчев е арестуван за сводничество. Задържаният е служител на Икономическа полиция.

Срещу него е повдигнато обвинение по член 155, ал. 3 от Наказателния кодекс за склоняване на момичета към проституция с користна цел.

Арестът бе потвърден от комисар Георги Костов, директор на ОД МВР в Благоевград.

Полицаят е задържан за 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане за постоянна мярка задържане под стража.

Миналата година по случай професионалния празник на МВР инспектор Тома Паскалев бе награден с писмена похвала от министър Цветан Цветанов. Отличието му бе връчено от началника на РУП-Гоце Делчев Николай Тонев. 

 

КОМЕНТАРИ

toi17:31 - 20.07.2012
sega 6te ima ebannnnnnnnnn
Учител17:53 - 31.05.2012
Познавам Тони като ученик - само добро мога да кажа за него! Съвестен, старателен, интелигентен, възпитан и много скромен! Никога не е влизал в конфликти, не е правел нещо непозволено, уважаваха го в класа му. Не мога да повярвам да се е замесил в нещо, което ще спъне кариерата му, имаше амбиции и принципи! И защо винаги намираме с какво да оплюем някой, не разбирам защо е тази излята злоба от някои тук към него, към семейството, жена му, не знам на някой да са направили нещо лошо!
Ивана11:15 - 23.05.2012
Грамотата му беше връчена не от нас(на хората,където са е правел на полицай)грамотата му бе връчена от онази част от населението,която не го познавала...в смисъл знаят му името и титлата но не знаят че е престъпник! Това не са игри,измами,лъжи и т.н. Това си е самата истина!OMG OMG боже мой!!!
ДО ГРАЖДАНИН10:49 - 23.05.2012
КАТО РАБОТЕШЕ ЗА ГЕРБ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ МУ ВРЪЧИХТЕ ГРАМОТА,А СЕГА МУ ЗАЧЕРНЯТЕ ЖИВОТА.КАКВИ СА ТЕЗИ ИГРИ?

FACEBOOK