Арестуваха Николай Шуштарков за притежание на дрога

снимка: infomreja.bg

Полицията арестува криминално порявения Николай Шуштарков от Гоце Делчев за притежание на наркотици. При обиск в дома му, криминалистите открили 20 грама суха тревиста маса. 

 
През юни тази година Николай Шуштарков  се прослави като екшън герой, след  като избяга от полицеския арест. Тогава той бе спипан да управлява лек автомобил “Мерцедес “ посред бял ден с 1.56 промила алкохол. Шуштарков бе арестуван тогава след подаден сигнал от уплашени родители, които по същото време разхождали детето си по улица “Царица Йоанна“, определена за   синя зона.

След като бил намерен и задържан в полицията, той близо час псувал и обиждал полицаите  в присъствието на чакащите там граждани. Очевидци разказаха, че били удивени от търпението на полицаите, които преглъщали обидите му.

В суматохата Николай Шуштарков успял да избяга от полицията, но след няколко часа издирване, е бил открит в дома му. Тогава срещу  него бе повдигнато обвинение за бягство от полицейското управление и за посегателство над служебно лице, тъй като, за да избяга от полицията, той се нахвърлил и ударил един от охраняващите го полицаи.
 

КОМЕНТАРИ

Kiril01:17 - 26.06.2017
И някои хора още твърдят, че човека е свестен...
жоро18:30 - 15.12.2011
браво за шущарката! долен мръсен наркоман и краде! и пак ше видите че ще го пуснат и съда нищо няма да направи толко пъти е хващан!
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK