Бобовдолец пострада при пожар в гараж

Снимка: Infomreja.bg

Опита се сам да потуши пламъците

6 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в края на миналата седмица в Кюстендилска област. 3 от тях са нанесли щети, загинал е 77-годишен мъж, пострадал е 34-годишен. Обслужени са и 5 произшествия по оказване на техническа помощ.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, на 16 януари при пожар в къща в с. Паничарево, общ. Бобов дол, е починал 77-годишният обитател на къщата, унищожени са 100 кв. м покривна конструкция, пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Бобов дол. Спасена е останалата част от сградата. Трупът на починалия е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Причините за възникването на пожара изяснява РУ - Бобов дол, образувано е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера при пожар в гараж в Бобов дол е пострадал 34-годишният собственик, опитал да гаси сам, с изгаряния по ръцете е и без опасност за живота. Огънят е унищожил 5 кв. м дървена обшивка. Спасена е сградата. Причина за възникването на пожара е късо съединение.

В края на миналата седмица при пожар в къща за гости в с. Смоличано са унищожени 15 кв. м дюшеме, коминно тяло, 15 кв. ламперия. Противопожарният екип е спасил останалата част от къщата. Пожарът е причинен от самозапалване в комин.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK