Спипаха двама младежи от Сандански и 16-годишен благоевградчанин с наркотици

Снимка: Infomreja.bg, архив

Двама младежи от Сандански са задържани за притежание на наркотици.

29-годишният С. М. и 22-годишният Д. Б. са заловени при проверка на товарен автомобил "Рено Канго", извършена в събота през нощта в село Склаве.

В хода на проверката униформените открили и иззели 1,08 грама канабис. Двамата са задържани със заповед до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

С дрога е хванато и 16-годишно момче от Благоевград. Към 22:00 часа в събота служители на Второ районно управление са намерили у непълнолетния младеж 0,3 грама канабис. 

С бързи производства за извършено престъпление по чл. 343Б, ал. 3 от Наказателния кодекс се сдобиха и трима шофьори, седнали зад волана след употреба на наркотици.

Единият от тях е софиянец, който е спипан към 23:45 часа в петък да управлява лек автомобил "Хонда Джаз" по ул. “Освобождение“ в Благоевград.

Другите двама нарушители са установени в събота - 38-годишният П. С. е засечен да управлява опел под въздействието на упойващи вещества в 13:55 часа по улица "Битоля" в Петрич, а 46-годишният Д. З. е шофирал рено в 3 през нощта по улица "Владо Черноземски" в Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK