Вечното дерби между Банско и Разлог ще се играе благотворително

Снимка: Община Банско

Турнирът ще се проведе в празничния за Банско 5 октомври

Най-младите футболисти от Банско и Разлог спонтанно и с огромен ентусиазъм решиха да не останат по-назад от възрастните. Те се присъединяват към каузата, обединила Банско през последните няколко дни – подкрепа за обичания и уважаван банскалия Боби Георгиев.

По идея и под ръководството на треньорите от ФК "Банско" - Красимир Дурчов, Георги Галчев, Димитър Бергов и Георги Кавръков, и от ФК "Пирин" - Димитър Мавродиев, Димитър Падарев, Атанас Праматаров и Христо Джоджов, млади футболисти от 6 възрастови групи - родени от 2009 до 2014 г., ще се състезават на три футболни терена на стадион „Свети Петър” в Банско. Турнирът ще се проведе в празничния за Банско 5 октомври /понеделник/, от 16.30 ч.

Организатори и участници в Благотворителния детски футболен турнир, родителите на децата и всички любители на футбола в Банско и Разлог посвещават спортните двубои на Боби Георгиев като израз на съпричастност и подкрепа в неговата битка с болестта. На висок глас всички ще извикат „Боби, ние сме с теб!”.

За да подпомогнат лечението на Боби, за което е нужна огромна сума, организаторите ще поставят на входовете и на пистата на стадиона три кутии за парични дарения.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK