Днес на отделни места ще превалява слаб сняг

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между минус 5 и 0 градуса

Днес над страната ще има променлива, по-често значителна облачност. Все още на отделни места ще превалява слаб сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Студено, в повечето райони максималните температури ще са отрицателни - между минус 5° и 0°.

Над планините облачността ще е по-често значителна. На отделни места, главно в Западна Стара планина и Родопите, все още ще превалява слаб сняг. Ще духа предимно умерен вятър от северозапад, с който застудяването ще продължи. Студено време с максимална температура на височина 1200 метра около минус 11°, на 2000 метра - около минус 16°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, без валежи. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са от минус 2° в северните райони до 1° в южните. Вълнението на морето ще е 3-4 бала, след обяд ще отслабва. Температурата на морската вода 9°-10°.

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за януари - ще се повишава.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 53 мин. и залязва в 17 ч. и 21 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 28 мин. Луната изгрява в 10 ч. и 40 мин. и залязва в 21 ч. и 57 мин. Фаза: три дни преди първа четвърт.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK