Антиспин кампания в област Кюстендил

Снимка: cross.bg

Обучения, анонимно изследване за носителство на ХИВ, консултуране, изложба и други прояви съпътстват Европейската седмица на изследването за ХИВ и Световния ден за борба със СПИН, организирана от РЗИ – Кюстендил.

Днес в ПГТ „Н. Й. Вапцаров“ – Кюстендил от 13.30 до 14.30ч. ще се осъществи обучение, съвместно със Сдружение „Ларго“. Подобно обучение ще бъде осъществено и в утрешния 1-ви декември в кюстендилската ПГЛП „Вл.Д.Майстора“ от 10.00 часа.

Утре в сградата на Община Дупница от 12.00 до 14.00ч. РЗИ – Кюстендил ще осъществи кампания за анонимно  изследване на желаещите за носителство на ХИВ, консултиране и предоставяне на здравно-образователни материали и презервативи; изложба с кулажи на тема СПИН и викторина с ученици от 5 до 12 клас.

През утрешния ден в сградата на РЗИ-Кюстендил ще бъде проведен Ден на отворени врати.

В периода от 10.00 до 14.00ч. ще бъде извършено анонимно  изследване на желаещите за носителство на ХИВ, консултиране и предоставяне на здравно-образователни материали и презервативи.

В рамките на настоящата седмица на стадион „Осогово“ в Кюстендил бе осъществена кампания за анонимно изследване на желаещите за носителство на ХИВ, консултиране и предоставяне на здравно-образователни материали и презервативи.

Кампания за анонимно  изследване за носителство на ХИВ, консултиране и предоставяне на здравно-образователни материали и презервативи; изследване на количеството на въглеродния окис в издишания въздух на пушачите бе осъществена и в кюстендилската ПГ по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев“.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK