Английска религиозна група направи дарение на детската градина в Баня

Снимка: Община Разлог

Дейността на „Christian Community“ е свързана с подпомагане на учебни структури

Зам.-кметът по социални дейности на Община Разлог – инж. Венцислав Гърменов, и дарители от „Christian Community“ бяха днес посрещнати топло от децата и от служителите на Детска градина "Снежанка" - с. Баня.

Най-новата инициатива на английската благотворителна организация е насочена в подкрепа на Детска градина "Снежанка" - с. Баня.

Дейността на „Christian Community“ е свързана с подпомагане на учебни структури за непълнолетни в съответствие с принципите на християнската вяра.

Разбира се, играта е най-същественият елемент във възпитанието и развитието на децата. Английската група дари голям брой подаръци на децата, както и други вещи и материали за нуждите на учебното заведение. Сред разнообразието от играчки можеха да се видят и такива, които развиват различни умения на децата. Малчугануите и учителите бях трогнати от подаръците, които получиха.

„Много се радвам, че днес съм при вас, където ме посрещате толкова гостоприемно. С осъществяването на необходимите ремонти от Община Разлог през изминалото лято и днешните дарения, Детска градина "Снежанка" има още по-добри условия за обучение и възпитание“ – каза инж. Венцислав Гърменов. Той благодари на дарителите от „Christian Community“ за подкрепата и за вярата в доброто.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g