Англичани следят Антон Карачанаков

снимка: Булфото

Английски клубове следят изявите на Антон Карачанаков и Пламен Крачунов от ЦСКА. Скаут, който отговаря за Съндърланд, Уест Хям и Блекбърн е бил на трибуните на мача на ЦСКА с Ботев Враца, а освен това е изгледал още няколко двубоя от родната "А" група в последните дни.

След завръщането си в Англия той ще сподели впечатленията си от видяното на треньорските щабове и се очаква през лятото, при сериозен интерес да бъде отправена оферта към ЦСКА. Карачанаков не игра в мача с врачани, но човекът от Острова има поглед върху изявите на футболиста от предишни двубои на армейците. Юношата на Пирин направи впечатляващи мачове за ЦСКА и отбеляза рядко красиви попадения.

Карачанаков дори бе избран за играч на месец март в анкетата на Пресклуб България. Карачанаков спечели в конкуренцията на Михаил Венков (Локомотив Пловдив), Иван Цветков (Левски), Жуниор Мораеш (ЦСКА) и Христо Янев (Литекс). Той категорично бе определен за номер едно, след като получи16 гласа от спортните журналисти.

Антон Карачанаков показа огромния си талант в последните мачове на ЦСКА и шефовете на клуба от "Титан" веднага му лепнаха цена. Всеки един отбор, който иска да притежава родения в Ново Делчево футболист, трябва да плати 2 млн. евро, за да го има в редиците си. От Албиона, обаче едва ли ще дадат толкова пари за млад футболист, но интереса към Антон със сигурност ще повдигне трансферната му цена.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK