Ангел Тунчев ще води листата на ГЕРБ в Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Строителният инженер Ангел Тунчев ще води съветническата листа на ГЕРБ в Гоце Делчев. Той е одобрен от Изпълнителната комисия на партията. За водач на листата в община Сатовча е номиниран лесовъдът Пламен Поюков, който ще се бори и за кметското място.

Все още няма номинирани водачи за съветническите листи в Гърмен и  Хаджидимово. Предположенията са, че кандидат - кметовете на ГЕРБ  в двете общини - Кирил Пасков за Хаджидимово и  Басри Чаушев за Гърмен, ще водят и листите на общинските съветници.  

До седмица се очаква да бъдат ясни и официалните кандидатури за кметове на общини и населени места от ДПС за Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, който е и кандидат за кмет от БСП, ще води червената съветническа листа.

 

КОМЕНТАРИ

Нино Николино12:23 - 19.09.2011
В Гоце Делчев стават само Москов и Шак, всичко друго е измет и не става за нищо.
Xохо15:11 - 06.09.2011
От тези всичките сладури нито един не става. Ако им е това потенциала на ГРОБ пиши ги погребани
ле ле ле19:55 - 02.09.2011
Пилците се броят на есен!Само Тунчев е достоен за уважение от господата на снимката, другите са ``хвани единия, та го удари в другия``!Гледаме ги как некадърно се вихрят и се правят на големи ``шефове`` и ``специалисти`` в града ни!ГЕРБ може би ще залезят много рано заради такива като тях!
ХА ХА12:16 - 02.09.2011
Това подобие на безгръбначно Москов каквото и да прави този път ще му излязат криви сметките. За всичките си мандати той е излъгал толкова много хора, че вече му дойде края. Сбогом другарю Москов.

FACEBOOK