Ангел Живков отвя конкурентите си за директорския пост на школото в Брезница

Ангел Живков, снимка: infomreja.bg, архив

Временно изпълняващият длъжността директор на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в гоцеделчевското село Брезница Ангел Живков почти сигурно печели ръководния пост, научи ИНФОМРЕЖА.

На първия етап от конкурса, проведен днес в Национална хуманитарна гимназия – Благоевград, Живков се отличи с най-добър резултат на теста - 48 точки. От надпреварата отпадат другите двама претенденти - лидерът на ДПС в Брезница Исмаил Даракчи и преподавателят в училището Мехмед Кади, също член на ДПС, които не издържаха успешно теста.

Ангел Живков, срещу когото родители и жители на гоцеделчевското село протестираха повече от два месеца, още преди да бъде обявен конкурса за титуляр бе категоричен, че ще участва в надпреварата.

Пред ИНФОМРЕЖА той заяви: „Няма да се откажа от поста и ще си подам документите въпреки всички брожения срещу мен“, а коментарът му за протестите бе: „Някои се страхуват грубите закононарушения в училището да излязат наяве“.

Освен за училището в село Брезница днес се проведе първият етап от конкурсите за школски директори в още 20 общински учебни заведения в Пиринско.

Вторият етап от конкурса – интервю, е насрочен за дните от 24 до 27 юли, съобщи за ИНФОМРЕЖА началникът на Регионалния инспекторат по образованието в Благоевград Ивайло Златанов.

 

КОМЕНТАРИ

до DDD00:55 - 24.12.2012
Нещастник Живков е в Брезница заради България,а не заради миризливата ти майчина шунда.Долните помаци бяха свикнали да става всичко което искам,ама го изядоха тоя път.Ще го ядът и занапред,а ако не им харесва България да се изнасят по Анадола или Иран.
:DDD09:24 - 18.08.2012
О колко смях има тук всички знаем, че е нагласен конкурс, колкото до Живков я да изтъкне явната причина, защо иска да е в Брезница, след като е не желан.Явно има нещо така за крадеде некое милионче отпуснато за ремонтче. Вскички знаем как стоя нещата оставете тези смешни кометари.
до nd nd21:09 - 27.07.2012
Нещастнико Живков нито пие ,нито пуши.ИНФОРМИРАЙ СЕ и тогава пиши.
до nd nd20:42 - 27.07.2012
тоя живков пие ли друго освен боза и лимонада?да не сте го объркали с бошнак от лъжница?беше кюркитук пиян от радост че е пак директор на лъжница

FACEBOOK