Андрей Новаков: Започна ремонт на пътищата Дъбница-Вълкосел-Сатовча и Кресна-Рибник

Андрей Новаков, снимка: ГЕРБ

Участъкът между Дъбница и Сатовча не е ремонтиран от 50 години

„Започна ремонтът на два пътя от голямо значение за жителите на Благоевградска област. Участъкът между Дъбница и Сатовча преминава през няолко общини и от 50 години 32-километровото трасе не е ремонтирано.

По пътя между Кресна и Рибник също от много време не са извършвани никакви рехабилитации. Средствата за ремонт на двете важни пътни артерии са осигурени от правителството на Бойко Борисов”, информира областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.

„На срещите ни в общините Сатовча, Гърмен, Кресна, Петрич хората искаха съдействие да се осигури финансиране за тези обекти. Благодарение на общите усилия на евродепута Асим Адемов, народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област можем да съобщим добрата новина за стотици жители от няколко общини”, каза още Андрей Новаков.

Той подчерта, че за пореден път кабинетът доказва, че усилено работи за развитието на всички населени места в страната.

 

КОМЕНТАРИ

Клоун15:08 - 30.11.2020
Къде ще ги редактират Тя болницата е умряла вече Само парите от КОВИД я държат Като заработи и ООД на Яцев ще ушушка се що е остало Тогава кмета,,Гераксиев и Фелибчо трябва на бесилките да ги туряте Обричат 70000 човека без лечебница
Кмета23:58 - 26.11.2020
Вие от ГЕРБ на готови деца бащи ставате нищо нестава от вас..
Jilet21:33 - 26.11.2020
Сложете от този - хлъзгавият асфалт, който е на пътя: Гоце Делчев - Добринище. Да има коли и хора за редактиране...
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK