Андрей Новаков откри нова детска площадка в Благоевград

Снимки: ГЕРБ

Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС - Андрей Новаков, откри нова детска площадка в Благоевград. Съоръжението е дарено на община Благоевград от Андрей Новаков и семейството му.

На събитието присъстваха кметът на общината, д-р Атанас Камбитов, областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител в 44-ото Народно събрание Даниела Савеклиева, председателят на Общинския съвет - Радослав Тасков, общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Бисер Михайлов, общински съветници, зам.-кметове и граждани.

„Благодаря ти за прекрасната детска площадка. Благодаря ти, че не забравяш откъде си тръгнал и за това, което правиш за Благоевград. Много хора ме попитаха дали откриването на тази детска площадка е предизборно. Дори и така да е. Защо Елена Йончева не подари някъде? Децата на Благоевград не са партийно обвързани. За тях е важно да има такива съоръжения!", обърна се към Андрей Новаков и присъстващите кметът на Благоевград, Атанас Камбитов.  

Андрей Новаков от своя страна благодари на кмета на общината за хубавите думи. „Вие сте моето по-голямо семейство. Съпругата ми има огромна заслуга за това Благоевград да има такава прекрасна площадка. Това, което ние дадохме, кметът го удвои. Важно е да отбележа, че, когато кметът е деен и работи за града си, има смисъл да се правят такива дарения", каза Андрей Новаков.

Той допълни, че за 8 години в града е свършено много и от това да бъде град, в който хората идват само за да учат, днес се е превърнал в дом за много хора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK