Младежката организация на ГЕРБ – Кюстендил, дискутира подготовката за евровота

Снимки: ПП ГЕРБ

Общинската структура на Младежи ГЕРБ – Кюстендил, проведе общо събрание, по време на което бяха дискутирани организационни въпроси, както и подготовката за предстоящия вот за европарламент. На срещата присъстваха областният координатор Виктор Янев, народният представител Кирил Калфин и координаторът на младежката структура за областта Мая Илиева - Станойкова.

„Предстои много тежка кампания и ни е необходима пълна мобилизация. От резултатите на тези избори ще зависи и до голяма степен развитието на страната ни“, заяви по време на събранието областният координатор Виктор Янев. Той благодари на младите за подкрепата и активността и ги помоли да продължат да бъдат посланици на добрите политики на ГЕРБ сред техните връстници. „Силата на ПП ГЕРБ е, че имаме много активни млади хора, с ясна гражданска позиция и цели. Вие сте бъдещето и ние отчитаме това“, посочи още областният координатор.  

Виктор Янев отбеляза, че страната ни бележи икономически растеж и се развива стабилно, благодарение на управлението на правителството на Борисов. „За около 10 години БВП на България, който е основният икономически показател за развитието на една държава, се увеличи почти двойно“, даде за пример той.

Народният представител Кирил Калфин отбеляза, че ПП ГЕРБ в област Кюстендил върви към обновление на структурата. „В седем от общинските структури вече имаме нови ръководства. Младите хора заемат позиции както в областното ръководство, така и в общинските структури. Вие сте бъдещето и перспективата на една политическа сила, затова и надеждите ни са във вас“, заяви пред младежите Кирил Калфин.

„Много важни са предстоящите избори за Европейски парламент. Важно е да постигнем успех, да победим и да имаме най-много евродепутати. Зависи от нас да мотивираме хората, за да гласуват за нашите представители“, каза още народният представител от ГЕРБ. Той подчерта, че местните избори са в голяма зависимост от европейските.

„Спечелим ли евроизборите ще имаме самочувствие и за местните избори. Обратното – една загуба би дестабилизирала страната“, посочи младежкият лидер Мая Илиева-Станойкова. Тя бе категорична, че младежката структура на ГЕРБ е двигателят на партията. „Знаете колко много се разчита на нас както на национално, така и на местно ниво“, каза още областният координатор на МГЕРБ – Кюстендил.

В хода на разговора Мая Станойкова постави акцент върху това колко е важно да се обновява партията с нови хора и младежите да привличат свои познати и приятели.

По време на срещата се родиха и идеи за благотворителни инициативи и събития, които да реализира младежката структура в община Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK