Андрей Новаков кандидат за зам.-председател на студентите на ЕНП

снимка: gerb.bg

Областният координатор на МГЕРБ-Благоевград Андрей Новаков, който е и зам.-председател на една от най-големите младежки политически организации в Европа - Европейските демократи студенти, е издигнат за втори мандат в управителния орган на организацията.

Изборите за ново изпълнително бюро на ЕДС ще се проведат в Берлин, на 31 юли. В настоящия си мандат Новаков заемаше ресор „Висше образование и проучвания“. В рамките на своята работа той публикуваше публицистика и политически анализи в международното списание на студентската организация – „Булс Ай“.

Като представител на МГЕРБ в студентската организация на Европейската народна партия той ще представи отчет за свършеното през мандата, както и резултатите от проучванията в сферата на висшето образование на европейско ниво. Изборите за председател и зам.-председатели ще се проведат в рамките на Летния университет на организацията, която има над половинвековна история.

Андрей Новаков бе избран за зам.-председател на Европейските демократи студенти през юли 2012, в град Шопрон, Унгари, като наследи на поста друг българин и представител на МГЕРБ - Калин Захариев.

 

снимка: gerb.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK