Андонов събра журналисти на коледна пита с късмети

снимки: infomreja.bg

На богата коледна трапеза събра медиите от Гоце Делчев депутатът от ПП ГЕРБ Георги Андонов. Както традицията повелява, той разчупи питката с късмети и пожела на всички много здраве, късмет, лични и професионални успехи, а също и коректност при отразяването на събитията.

Николай Серкеджиев от местната кабелна телевизия бе късметлията, който намери в своето парче питка паричката и получи поздравления от колегите си и пожелания за щастие и успехи през 2013 г.

60 нови членове, които са вече утвърдени от изпълнителната комисия на ГЕРБ, ще получат партийните си книжки за членство на 29 декември, в навечерието на новата година. Още 60 са подадените молби от кандидати за присъединяване към управляващата партия, които чакат одобрение, заяви Георги Андонов.

Провокиран от журналистите, той направи и бърз преглед на политическата 2012 г., която Андонов квалифицира в личен план като изключително успешна.

Депутатът припомни, че през настоящата година в община Гоце Делчев са усвоени над 40 млн. лв. от успешно приключили европейски проекти, сред които са пътят Попови ливади, Градският парк и обновените 26 улици в града.

"Това нямаше как да се случи без местната организация на ГЕРБ. Помагахме и ще продължим да помагаме на Община Гоце Делчев. Тук е мястото да благодаря на кмета Владимир Москов, че въпреки партийните ни различия, намерихме общ език в името на града и общината и резултатите са налице. Ако след изборите бяхме продължили конфронтацията с общината, много от проектите нямаше да се случат", коментира Андонов.

Той обаче предупреди, че няма да спре да критикува недобрата финансова политика на общината, както и проблемите в болницата. 

"Шести месец, откакто там работи консултантска фирма, няма отчет, не е ясно дали намаляват дълговете на лечебното заведение. Затова ние от ГЕРБ смятаме, че резултатите не са задоволителни", подчерта народният представител.

Той определи като най-значимите за него събития през изтичащата година осигуряването от страна на премиера Бойко Борисов на средствата за обновяването и ремонта на стадиона в Гоце Делчев, това, че първият мач след влизането на „Пирин"  – Гоце Делчев в „А” група се изигра на собствен терен, както и провеждането на Втория фестивал "Неврокоп свири, пее и танцува" и изпълнението на инфраструктурните проекти, дали нов облик на града.

През 2013 година в община Гоце Делчев ще бъдат усвоени 55 млн. лв. само по проекта за водния цикъл. "Като народен представител мога да заявя, че в законодателен план за мен 2012 г. бе силна, направихме промените и извоювахме шофьорските курсове и изпити да се провеждат в Гоце Делчев. Намесата ни за безразборния добив на инертни материали от река Места също бе изключително успешна. Изпълнихме повече от поетите ангажименти, така че общинските съветници, членовете и ръководството на ГЕРБ имаме основание да се гордеем. Влизаме в новата година, която ще е и изборна, консолидирани и единни като структура", изтъкна още Георги Андонов, който освен депутат е и председател на общинското ръководство на ГЕРБ в Гоце Делчев.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

St21:09 - 26.12.2012
Гошеееее. Гладните журналисти от дълбоката провинция искат истинска храна Гоше! Ни ги залъгвай с тутманици. Останаха ти още няколко месеца депутатстване. Стягай тракторите!
Loko19:35 - 26.12.2012
http://infomreja.bg/gerb-dari-peralnq-v-doma-za-stari-hora-v-goce-delchev-9537.html
Локо19:32 - 26.12.2012
Защо по времето на управлението на БСП в община Гоце Делчев не се случи нищо, дори нещо повече нито веднъж станишев не дойде в нашата община. Всичко което се случва в Гоце Делчев е благодарение на ГЕРБ а не на тъпите комунисти, кажете ми един проект който е удобрен от тройната коалиция и герб нека обяви награда за такъв човек, сомо герб.
гражданин16:00 - 26.12.2012
"Той определи като най-значимите за него събития през изтичащата година осигуряването от страна на премиера Бойко Борисов на средствата за обновяването и ремонта на стадиона в Гоце Делчев, това, че първият мач след влизането на „Пирин" – Гоце Делчев в „А” група се изигра на собствен терен, както и провеждането на Втория фестивал "Неврокоп свири, пее и танцува". ТОЗИ АКЪЛ НЯМА, ЩОМ КАТО ТОВА Е НАЙ-ЗНАЧИМОТО. ЯВНО, ГО КАЗВА, ЗА ДА СПОМЕНЕ ОНАЗИ ТИКВА Б.Б. ИНАЧЕ ГОЛЕМИЯТ ПРОЕКТ ЗА УЛИЦИТЕ И ПАРКА СТАНА НЕ БЛАГОДАРЕНИЕ, А ВЪПРЕКИ ГЕРБ!

FACEBOOK