Андонов и Давидов инспектираха дейностите по пътя „Гоце Делчев – Доспат“

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Народните представители от ГЕРБ Георги Андонов и Веселин Давидов инспектираха строителните дейности по пътя „Гоце Делчев - Доспат“ в присъствието на директора на благоевградското областно пътно управление Иван Кунев, кметицата на село Долно Дряново Садике Летифова и Христо Савов, управител на консорциума - изпълнител на обекта.

"Тук сме, за да се убедим, че строителят спазва всички стандарти за качество при работата по трасето на републикански път ІІІ–197 в участъка Гоце Делчев – Долно Дряново”, заявиха по време на инспекцията двамата депутати.

Проектът е от изключителна важност за хората от Родопите, защото това е единствената транспортна връзка между областите Смолян и Благоевград и е най-южният трансграничен транзитен коридор в направление „Изток-Запад“.

„Споделяме удовлетворението на местните жители, че по трасето се работи активно, защото проектът наистина е знаков за региона”, допълниха те. Реалистично е обектът да бъде завършен в предвидения срок в края на ноември, стана ясно още по време на инспекцията.

Народните представители от ПП ГЕРБ Георги Андонов и Веселин Давидов заявиха също, че вече са поставили пред изпълнителната власт важния за хората въпрос за подобряване на състоянието на пътя между Сатовча и Доспат. Според тях има възможност през идната пролет да започне работа по възстановяването и на този транспортен участък.

Депутатите обсъдиха с кметицата на с. Долно Дряново Садике Летифова и други актуални въпроси като изграждането на улично осветление, на нова детска площадка и други. В рамките на срещата тя изрази благодарност, че до момента винаги е срещала разбиране и активно съдействие от тяхна страна за решаване на реалните проблеми на хората. От своя страна те я увериха, че усилията им няма да спрат дотук и ще предприемат всички възможни действия за повишаване на благосъстоянието на региона.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

ех, до мейка09:08 - 22.11.2012
Мисли, когато пишеш!!!
мейка14:52 - 20.11.2012
Да земат по една лопата и да ринат а не да инспектират да е ба тяхната майка!!!!! Разкарват се с даржавна пара да се снимат по вестниците....Свинета недни!!! Лапачи и изнудвачи са тея двамата!!!!
JFK21:47 - 19.11.2012
А пътят с.Ляски-Г.Делчев кога ще го инспектират?
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK