Директорът на ПМГ „Яне Сандански“ връчи дипломите на 122-ма зрелостници, отличниците на випуск 2017 са 50

Снимка: Infomreja.bg

С химна на ПМГ „Яне Сандански" започна днес тържествената церемония по връчването на дипломите на завършилите младежи и девойки средното си образование в добилата завидна известност с отличните си резултати гоцеделчевска гимназия, ръководена от нейния директор Елка Божикова. 

Пъстрото шествие с мажоретния състав премина през централната улица на града, където хората се спираха и честитяха дипломирането на зрелостниците с пожелания за попътен вятър и много успехи. 

"Днес е вашият ден! Да го съпреживеем заедно! Светът ви принадлежи, защото сте знаещи и можещи. Не спирайте да бъдете смели! Честито и нека късметът да е с вас!", бяха красивите думи, част от прочувственото и прощално послание, което директорът Елка Божикова отправи към зрелостниците от випуск 2017, с радост и малко тъга заради раздялата. 

През тази учебна година в ПМГ "Яне Сандански" средното си образование завършиха 122-ма ученици, като 50 от тях бяха наградени за отличен успех, постигнат през гимназиалния си етап на обучение. 

Родителите на шестимата випускници - Кръстю Драгинов, Габриела Герова, Мария Граматикова, Нериман Топчиева, Фатме Фета и Елена Папалюгова, пък получиха от директора и ръководството на гимназията благодарствени адреси за изключително високите резултати на техните деца по време на обучението им в елитната гимназия. 

Класните ръководители и учителите на зрелостниците, които днес получиха престижните и ценни билети за бъдещето и реализацията си в живота, бяха също сред гордите и удовлетворени присъстващи на тържествената церемония, които се разделиха с горещи пожелания и послания към вече бившите си възпитаници.

Специално за зрелостниците от класа на прекрасната Гергана Икономова известният художник Николай Маринов бе подготвил приятна изненада. Той подари на всеки един от тях по една картина с послание, което докосна с жеста си сърцата както на младите хора, така и на учителите и на всички в залата, които го аплодираха бурно. 

Музикални поздрави към всеки клас на завършилите средното си образование младежи отправиха талантливи ученици от ПМГ "Яне Сандански". Скечовете - закачки от екрана, в които се огледаха за миг всички зрелостници, пък вдигнаха допълнително адреналина и настроението в залата. 

Пълната на Дома на културата изпрати с бурни аплодисменти прекрасните танцьори от групата "Неврокопчани" на художествения ръководител Костадин Гьоров, които също поздравиха и випускниците, и всички учители, родители и ученици от ПМГ “Яне Сандански“.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK