Ало измамници загряха телефоните на хотелиери и бизнесмени от Гоце Делчев, търсят пари от името на началника на полицията

Снимка: Infomreja.bg, архив

С изключителна наглост днес ало измамници масово атакуват от името на началникът на РУ Гоце Делчев - Ангел Зайков телефоните на хотелиери, бизнесмени от различни свери и всякакви заможни и не случайни хора от целия гоцеделчевски регион.

В рамките на няколко часа са постъпили повече от 20 сигнала, като непрекъснато на тел. 112 звънят хора, атакувани от измамниците.

От името на полицейския шев Зайков ало измамниците заявяват в слушалките, че спешно търсят преводач по английски език, тъй като в управлението имало задържан богат англичанин.

Освен преводи на суми пари за осигоряване на храна, цигари и различни други консумативи за „задържания богат англичанин“, измамниците от името на полицейския шев настоявали също да им бъдат продиктувани и спещно номерата на закупени ваучери от хваналите им се на въдицата лапни шарани, като  уверявали хората отсреща, че подпомагат дейнотта на полицията за установяването на голям престъпник от високо ниво.  

„Заявявам най-категорично, че РУ-Гоце Делчев нито търси преводач от английски език, защото разполага с такъв, нито в управлението ни има подобен случай на задържан чужденец. Моля, при подобни обаждания, които определено са с цел измама, веднага да бъдат подавани сигнали на тел. 112“, заяви за ИНФОМРЕЖА началникът на РУ-Гоце Делчев, Ангел Зайков.

 

КОМЕНТАРИ

Марги неврокопска22:19 - 20.01.2017
Само Господ е безгрешен
мвр22:18 - 20.01.2017
понякога в бързината и това се случва важното е да не постоянно , поздравления за ИНФОМРЕЖА за бързата реакция
паисии18:55 - 20.01.2017
Как е възможно толкова правописни грешки?!
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK