Али Бей: Усещам силна подкрепа от жителите на Краище

Снимка: Infomreja.bg

Аз не обещавам, а правя, каза кандидатът

Усещам подкрепата на хората, те говорят с мен и не искат обещания, а действия.

Това заяви кандидатът за кметския пост в село Краище – Али Бей.

Проведохме множество срещи с местните жители и изслушахме техните мнения какво трябва да е едно разумно управление не само в селата, а и в цялата страна. Това, че Краище е малко, не го прави незначимо за Благоевградска област, дори и за Западна Европа, каза Бей.

Жителите на Краище работят из всички градове в областта в различни професионални направления, което говори за една мобилност, която трябва да продължи. Важно е обаче и когато се прибират в дома си, те да бъдат спокойни и да знаят, че има някой, които се грижи за тях.

Именно по този начин Бей разбира ролята на кмета на село Краище и се стреми към това.

„Аз не давам обещания, защото в България тази думи вече звучи преупотребявана, аз имам ясни идеи, които реализирам“, категоричен бе кандидатът.

Говорейки за мобилност и връзки, ясно е, че много от жителите на Краище работят и се обучават в чужбина, те имат вече ясна представа за западния свят и култура, за начина, по който се движи цивилизацията към възход и напредък, затова, връщайки се в селото – аз искам тези хора да донесат развитие чрез напредничево мислене, което заедно да осъществим, допълни Али Бей.

Той заяви, че вдъхва доверие у хората, защото то е изгубено, но не безвъзвратно. Усетил е обаче и тяхната подкрепа, което му дава надежди, че статуквото ще се промени след избора на номер 39.

Подобрена инфраструктура, помощ за хората, подкрепа за младите – това са част от идеите, заложени е програмата на кандидата, който не „обещава, а прави“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK