Пламен Алексиев: Честита 12-годишнина от създаването на ПП ГЕРБ!

Уважаеми общински ръководства на ГЕРБ,

Уважаеми Граждани за Европейското Развитие на България,

Днес е един много специален ден, в който ние трябва да се поздравим с 12 години от създаването на нашата ПП ГЕРБ  и да си стиснем ръцете за постигнатите успехи до момента, както и за тези, които ни предстоят.

Ние неотклонно вървим по пътя на евроатлантическата интеграция и България се стреми да защитава ефективно правата на българските граждани и да отстоява законните им интереси, както и на българите, които се намират зад граница.

Ние успяхме да достигнем до устойчивото решение на проблемите с миграцията със съвместни усилия на всички засегнати страни.

Изгради се безопасна модерна пътна инфраструктура, изградена като част от трансевропейската и транспортната  мрежа. Подобряване на услугите за гражданите и бизнеса и развитието на регионите.

Социалната ни политика е комплекс от политики, които насърчават и правят възможно включването на личната реализация на хората.

Ние приветстваме присъединяването на България към Шенген, както и сътрудничеството между НАТО и ЕС да се задълбочи и всичко това е полза за развитието и просперитета на България, както и затвърдяването на нейния световен авторитет.

Честит празник, колеги!

Честит празник, приятели!

На добър час в бъдеще!

 

Пламен Алексиев

Кмет на град Радомир и общински ръководител на ПП ГЕРБ - Радомир

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK