Журито на "Коледа в Мрежата": професор, художник и репортер оценяват 129 творби

Снимка: Infomreja.bg

Време е да разкрием имената на професионалното жури, което неуморно се труди и оценява творбите на всички участници в „Коледа в Мрежата“.

Е, не е лесно – нека да признаем, но пък красотата изпълва очите и сърцата ни. Искрени благодарности на учителите, които така старателно са помагали на децата, които са ги мотивирали и амбицирали. В рамките от 26. ноември до 24. декември общият брой писма са точно 129.

Първото писмо е изпратено на 27. ноември от участник от Начално училище "Паисий Хилендарски" в Банско, а последното е изпратено до ИНФОМРЕЖА на 24. декември - в 18,31 ч. от ученик в ОУ "Никола Парапунов" - град Разлог. Но... можем само това да издадем. Затаете дъх за още и още...

А сега за журито...

Журито по традиция е съставено от трима оценяващи:

Проф. д-р Антони Стоилов – заместник-ректор в Югозападния университет, преподавател във Филологическия факултет, можем смело да го наречем и писател.

Здравка Русева – художника, родом от Банско, която има множество международни награди включително в Турция и Русия.

Александра Димитрова – репортер в ИНФОМРЕЖА.

На 28. декември, както напомняме често, ще бъдат обявени победителите, които ще бъдат наградени също с помощта на нашите партньори, които станаха част от рубриката „Коледа в Мрежата“ в името на децата и каузата „С доброта и талант“. Кой са те?

Община Банско

Национален парк „Пирин“

Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – град Благоевград

Писателят Владимир Караджов

Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград

Областен кооперативен съюз

А какви са наградите, запазваме в тайна!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK