Александър Мановски: Калфин сам каза, че от 20 г. е в политиката, но какво направи за българския народ през тези години?

Александър Мановски, снимка: Infomreja.bg

Александър Мановски е член на Инициативния комитет в Благоевград за подкрепа на кандидатпрезидентската двойка генерал Румен Радев и Илияна Йотова.

Често му задават въпроса защо е решил да застане зад кандидатпрезидентската двойка генерал Румен Радев и Илияна Йотова. „Отговорът ми винаги е бил един и същ: Защото те са единствената алтернатива за българския народ”, категоричен е той. 

"Скоро гледах едно интервю с г-н Ивайло Калфин, който също е кандидат за президент. Той отбеляза, че генерал Румен Радев е политически неподготвен и изпитвал страх. Поради тази прична не се явил на дебат срещу г-жа Цецка Цачева. По този повод аз бих искал да му задам един въпрос, тъй като той с гордост отбеляза, че вече 20 години е в политиката. Какво направихте Вие, г-н Калфин, за българския народ през тези 20 години? И дори имате наглостта да давате оценка на генерал Румен Радев, който е дал клетва да служи на България и през целия си професионален път е изпълнявал този свой дълг с чест и достойнство", коментира Мановски думите на Ивайло Калфин.

„Генерал Румен Радев е предвестникът на промяната за България. Убеден съм, че той ще върне сигурността на държавата не само като защита на териториалната цялост и суверенитет, но и като сигурност в здравеопазването, образованието, икономиката и културата. Аз вярвам на генерал Радев и знам, че той е лидерът, който ще отстоява и изразява интересите на народа”, подчерта благоевградският адвокат. 

Според него генерал Радев може да възстанови държавността и да върне президентската институция там където й мястото, а именно над всички други. 

Александър Мановски призова всички българи, всички млади хора, дорпи и тези, които още не са решили за кого да подкрепят, на 6 ноември да гласуват с бюлетина номер 13 - ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK