Албина Анева регистрира листа от партията на Кръстьо Петков

Общинската избирателна комисия в Благоевград, снимка: infomreja.bg

Благоевградският адвокат и настоящ съветник Албина Анева регистрира в Общинската избирателна комисия самостоятелна листа за съветници за предстоящите местни избори. Листата е от името на партия "Обединен блок на труда - български лейбъристи" и е съставена от 11 кандидати.

Листата води Албина Анева, на второ място е Гергана Муртова, която работи в отдел "Институционално развитие" в Американския университет в България, трети е благоевградският бизнесмен Иван Хамбарджийки-Бриндо, собтвеник на бирена борса "Джовани".

В кандидатсъветническата листа фигурират още Георги Корчев, Александър Цветков, Силвия Кирилова Митринска, Борислав Тюлеков, Таня Василева, Николай Николов и Евдокия Лалева.

Регистрация за местния вот получи и партия Атака в Благоевград, която ще участва с кандидат-кмет и самостоятелна листа. Кандидатът на Атака за кметския стол е общинският лидер Надежда Барбазова. Тя води и листата, която включва 9 кандидат-съветници.   

На 21 септември от 14 ч. в зала № 5 на Община Благоевград ще се проведе жребий за определяне поредните номера на партиите, коалициите от партии, местните коалиции и независимите кандидати, регистрирали в ОИК поне един кандидат за участие в местните избори, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

 

КОМЕНТАРИ

lllll19:31 - 19.09.2011
ujas,Bog da prosti ob6tinata ako teq sa tam
majko17:28 - 19.09.2011
майко мила тая листа изтрепа рибата.албина алчната,бриндо тъпото и емил смърдулката .яката работа са ще имат 130 гласа а може и по-малко
Тони13:33 - 19.09.2011
Иване,успех!Ще гласуваме за теб!
гражданин12:05 - 19.09.2011
смениха 100 партии и нямат срам. Засрамете се!

FACEBOOK