Юлиян Вергов и Тончо Токмакчиев гостуват в Благоевград

Снимка: ДТ "Васил Друмев" гр. Шумен

Театралният сезон в Благоевград завършва днес. На сцената на Драматичния театър ще бъде представена постановката „Боряна“ по едноименния разказ на Йовков. Благоевградската трупа очарова публиката с актьорския състав, сред който е и Николай Кимчев. „Боряна“ е последната пиеса от трите поредни, с които се закрива сезона. Билетите имат промоционални цени от 5 лв.

В зала „Яворов“ в последния ден от седмицата от 19 ч. Тончо Токмакчиев и Мария Сапунджиева ще играят в комедията „Д-р“ по сценарии на известния сръбски драматург Бранислав Нушич. Култовият актьор от „Каналето“ е част от шуменския драматично-куклен театър. Той ще играе главната роля в постановката, която чрез иронията описва алчността и безкруполността на обществото. Режисьорът Бойко Богданов обещава на публиката много смях и добра актьорска игра.

Следващия четвъртък по същото време благоевградчани ще могат да се насладят на постановката „Арт“, в която главно участие взима Юлиян Вергов. Зала „Яворов“ е домакин на тазгодишните културни събития, сред които се нареди и концерт-спектакълът на Николина Чакърдъкова и нейния ансамбъл.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK