Александър Мацурев се срещна с кметове на села от общините Гърмен и Гоце Делчев

Снимки: ГЕРБ

„Инициирах тези срещи, защото считам за важен контакта между местната и законодателна власт"

Народният представител от ГЕРБ и общински ръководител на партията в Банско, Александър Мацурев, посети селата  Хвостяне, Долно Дряново, Балдево, Марчево, Дъбница и Осиково в община Гърмен, както и с. Борово в община Гоце Делчев.

Той заедно с общинските ръководители на ГЕРБ – Гоце Делчев - Никола Джингаров, и на ГЕРБ-Гърмен, Верхад Ислямов, разговаряха с кметовете на населените места за най-сериозните проблеми, които стоят за решаване пред тях.

„Инициирах тези срещи, защото считам за важен контакта между местната и законодателна власт. Кметовете споделиха, че много хора се възползват от социалните мерки, които предприе правителството към най-уязвимите групи по време на пандемията, като дадоха за пример програмата “Топъл обяд"“, каза Александър Мацурев.

Управниците на населените места са изразили категоричното си мнение, че най-лошото, което може да се случи в тези трудни месеци на здравна и икономическа криза, е тя да се превърне и в политическа.

Според тях никога не са отпускани толкова много целеви средства за всички българските общини и кметства, с които се реализират важни проекти за населените места в страна. Благодарение на последователната политика на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов е създадена заетост към техните  кметства и са разкрити работни места, признаха още кметовете на села в Гоцеделчевско. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK