Актьор от "Благоевградски младежки театър" се снима във фентъзи сериала „Ездачи”

Йордан Крушков, снимки: личен архив

Актьорът от Благоевградски младежки театър Йордан Крушков ще се снима за турската фентъзи продукция „Ездачи”. Той ще влезе в ролята на войн в една от най-мащабните и скъпи телевизионни продукции и първият българо-турски кинопродукт, който ще се снима изцяло в България. 

Сериалът ще бъде 78-сериен, като всеки епизод ще е 85-минутен. Сюжетът ще бъде исторически с елементи на фантастика и ще разказва за отношенията между няколко номадски племена.

Режисьор на "Ездачи" е известният с екшън-филма от  2006 г. „Долината на вълците-Ирак” Сердан Акар, а копродуцент - "Ню Бояна Филм". Снимките ще продължат 2 г., а излъчването му в Турция ще започне още в края на тази или началото на следващата година.

Йордан Крушков е млад и амбициозен артист, който има опит в българските сериали. Той вече е снимал епизодични роли в два от нашумелите български сериали „Седем часа разлика” и „Столичани в повече”.

Ако искате да го видите и на театралната сцена, гледайте представлението „Двубой” по Вазов на "Благоевградски младежки театър", чиято премиера ще бъде на 20 септември от 19 часа в залата на читалище „Никола Вапцаров” в Благоевград.

 

 

Йордан Крушков, снимки: личен архив

КОМЕНТАРИ

Ню Бояна Филм15:06 - 07.02.2013
Ню Бояна Филм завлече с пари, труд, материали и услуги сума ти актьори, сценични работници и фирми покрай този така широко прокламилан филм.Най-гадното в случая е че мълчат като г.зове кога ще се заплатят дължимите по договори суми, като единственото обяснение е "Турците не плащат".Всички, които Бояна ангажира по т.н. МЕГАПРОДУКЦИЯ се пиптат те с турци или с Бояна,която е копродуцент имат договори?!? Любопитен е и факта, че до този момент медийте, които ни проглушиха половин година ушите със суперлативи за този "съвместен българо-турски проект" сега дума не обелват с въпроси към финансовата пирамида "Бояна Филм".Самият министър Рашидов, който е и баща на проекта и които направи не една и две медийни сесий с режисьора на филма, с Дейвид Варод като директор на Бояна, с артисти и прочие кинотворци, вече мълчи като риба, вместо да защити интереса на българите.Хората логично си задават въпроса той, като министър чий интереси защитава -българските, илиии ... турските?!?
Хрис00:16 - 24.12.2012
Еее актьорчето то... Браво!!!
Mariana15:01 - 29.09.2012
otgovora mi e kum "фа"
Mariana14:55 - 29.09.2012
Mi kato go gledam mai ne e daje naprotiv.

FACEBOOK