Актрисата Силвия Лулчева кани неврокопчани на впечатляващата комедия „Любовна песен“

Снимка: Община Гоце Делчев

Романтичната комедия „Любовна песен“ от Джон Колвенбак с участието на неповторимата българска актриса Силвия Лулчева (Номинация „Икар 2013“ за поддържаща женска роля), Светослав Добрев, Николай Луканов, Александър Хаджиангелов и Рая Пеева ще бъде представена в Дома на културата в Гоце Делчев на 31. май от 19 часа.

В основата на спектакъла, разбира се, е любовта, но видяна от различен ъгъл – през очите на един самотен млад човек, изправен на ръба на лудостта.

До момента, в който усещането, че най-накрая може би е открил любовта, не преобръща напълно възприятията му за света. Сивото и депресиращо до вчера ежедневие изведнъж започва да изглежда въодушевяващо и слънчево и дори храната вече има друг вкус.

В еуфорията си, макар и с дъх на налудничавост, повлича и хората, около себе си, които при все че са от години заедно, се връщат към някогашната си емоция.

Само че крачката в обратната посока е също толкова малка. И енергията и желанието за живот изчезват също толкова лесно,докато човек не избере сам по кой път да поеме.

В двете двойки се превъплъщават впечатляващо добрата Силвия Лулчева, Светослав Добрев и младите надежди на театъра Николай Луканов и Рая Пеева.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5
loading...