Активисти на ГЕРБ поздравиха медиците от Благоевград за Бабинден

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

В празничния Бабин ден по традиция активисти от няколко клуба на ПП ГЕРБ гостуваха на медиците от МБАЛ - Благоевград. С цветя, погачи и нов хладилник те поднесоха благодарностите на българските семейства за хуманната мисия на лекари и акушери да посрещат и пазят всеки нов живот.

Общинският ръководител на партията Йордан Андонов с вълнение поздрави присъстващите: „Сигурно в годините сте чули много думи за хуманността и значимостта на професията си. Независимо от дните в календара, вие сте хората, орисани да посрещате всеки нов живот и след първото проплакване да го дарите с усмивка, надежда и бъдеще. И това ви прави най-значимите хора. Защото цялото бъдеще е във вас – в професионализма ви, в загрижеността и човеколюбието ви. Благодарим ви за всичко, което сте сторили досега и което предстои в бъдеще. Желая ви здраве и лични радости. И не на последно място - добрите ви ръце да посрещнат още много българчета! Честит празник, честити и благословени да сте всички!".

Фолклорната група към пенсионерски клуб „Еленово” с ръководител Павлина Теова изпълни древния български обичай „Поливане” и порече на завеждащия Родилно отделение д-р Огнян Митов и неговия екип: „Както се пързаля леко сапуна в ръцете, така с лекота да се раждат децата. Колко капки в котлето, толкова деца да се родят през годината!”.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK