Нинова пред водачите: Можем да дадем на хората промяната и сигурността, които искат

Снимка: БСП

Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова пред водачите на листи

"Срещу нас се е изправила огромна машина - машина за манипулации, лъжлива пропаганда, обработване на общественото мнение с всякакви методи. Но вярвам, че нищо от това няма да ни изплаши. Четири години много ясно, последователно и категорично бяхме опозиция на този модел и на това управление. И нищо не можа да пречупи волята ни да го променим." Това каза председателят  на БСП Корнелия Нинова пред водачите на листи на левицата за парламентарните избори на 4 април.

"В момента "нови" проекти се опитват да се заявяват като алтернатива на модела. Въпросът е - къде бяха през последните четири години? Защото мнозина от тези хора бяха или министри, или вицепремиери, или партньори на Борисов. Или заемаха високи постове с гласовете на ГЕРБ", посочи тя.

" Когато преди четири години за пръв път заявихме - има паралелна държава и искаме да я променим, бяхме сами на терен. Всеки от вас знае на какви изкушения и на какъв натиск бяхме подложени през тези четири години. Благодаря на всички вас, на членовете на партията, че минахме през този период не само като ясна и категорична опозиция, но и изработихме и представихме конкретни алтернативи във всички политики, което в момента ни прави в най-висока степен готови за тези избори и за управление на страната", категорична бе тя.

"Днес всички наши листи в страната са регистрирани. В тях има професионалисти, честни хора от различни сфери на обществения живот, които ще работят за реализирането на нашите политики с грижа за хората. Нашата сила е именно в хората. Колкото и да ги облъчват от телевизорите, те знаят, че не живеят добре и искат промяна и сигурност. Ние можем да им ги дадем.“, каза в заключение Корнелия Нинова.    

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK