Акция по кръводаряване в Дупница

Снимка: Ротаракт клуб Дупница

Ротаракт клуб Дупница застава зад световната инициатива Мahadan 3.0 World's largest Blood Donation Camp на Ротари и Ротаракт клубове от Индия за подобряване на Световния рекорд на Гинес за най-много кръводарители в рамките на 12-18 март 2018г.

Необходимо е да бъдат събрани 40 000 дарители от целия свят. 

"Ние вече го правим от няколко години, но този път каузата е още по-голяма и вярваме, че още по-големи ще бъдат и резултатите.", споделят от Ротаракт клуб Дупница. 

На 13 или 14 март на партера в сградата на Община Дупница от 10:00 до 15:00 часа желаещите могат да направят този благороден акт на помощ.

Изискването е да бъдат между 18 и 65 години, да не страдат от заразни и хронични заболявания, да не са дарявали кръв последните 2 месеца, да не са консумирали алкохол последните 24 часа и да си добре закусили.

Организаторите очакват всички, които отговарят на тези условия и имат желание да се включат в инициативата. Ще има изненади, подаръци и много весело настроение.

Проектът се случва, благодарение на целия организаторски екип в лицето на Община Дупница, Регионален център по трансфузионна хематология – Кюстендил, БЧК-Кюстендил и, разбира се, Ротари и Ротаракт клуб Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK