Специализирана операция в село Малорад

Снимка: МВР

Полицейски операции със същата насоченост ще се провеждат на територията на цялата страна

Под наблюдението на Окръжна прокуратура – Враца, служители на ОД МВР - Враца, и екипи на ЗУ „Жандармерия“ провеждат специализирана операция във врачанското село Малорад. Акцията е в изпълнение на заповедта на главния прокурор Иван Гешев за повишаване ефективността за противодействие на престъпността чрез разкриване на цялостната престъпна дейност и ускоряване на разследването по две и повече досъдебни производства срещу един и същ обвиняем.

Целта на операцията е противодействие на битовата престъпност.

В село Малорад са проверени  на 207 лица, 171 автомобила, 8 лица представляващи оперативен интерес. За установени нарушения са съставени 21 акта и 15 фиша по Закона за движение по пътищата; 1  бързо полицейско производство за незаконно притежаване на оръжие /пистолет и боеприпаси/ и досъдебно производство за съхранение на тютюн без български акцизен бандерол. Намерени и иззети са 30 кг тютюн.

Полицейски операции със същата насоченост ще се провеждат на територията на цялата страна, като органите за сигурност ще следят и за спазването на мерките за неотклонение на криминално проявените лица, с неприключили съдебни и досъдебни производства, както и за контрола от страна на специализираните институции.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK