Пияни и дрогирани шофьори вилнеят из Гоцеделчевско и...

Снимка: Infomreja.bg

Зачестяват случаите на шофиране след употреба на голямо количество алкохол. Така днес около 2:00 часа 59 – годишният И.В. от село Краище е управлявал БМВ по ул. „Осма“ в селото си с 2,11 промила алкохол.

Същото нарушение е извършил  А.Ш. на 59 години от Добринище, който на 9.04. е бил заловен да шофира лек автомобил „Опел Корса“ на пътя Добринище – Банско с 2,29 промила алкохол в кръвта. За деянието си той е привлечен като обвиняем.

Бързи производства са образувани срещу граждани, управлявали МПС след употреба на наркотици.

Малко преди 19 часа на 10.04. по пътя Дъбница – Гоце Делчев е спрян за проверка 28-годишният С.М. от село Дъбница, управлявал автомобил „Мицубиши Каризма“. Оказало се, че той не притежава валидно свидетелство за управление на МПС и освен това е под въздействие на наркотично вещество – канабис.

Същия ден около 23 часа руският гражданин А.А. на 40 години е карал „Опел Астра“ по ул. „Свобода“ в град Сандански под въздействие на кокаин.

В качество на обвиняем е привлечен 59-годишният И.Т. от Гоце Делчев, който на 12-и декември миналата година е намерил мобилен телефон на стойност около 750 лева, но в продължение на една седмица не е съобщил за това на собственика или на орган на властта.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK