Акция "Антидрога" излови двама младежи с наркотици и четирима дрогирани водачи

Снимка: Infomreja.bg, архив

Четирима дрогирани водачи заловиха полицейски служители през почивните дни в Благоевградска област. 

В събота към 01:40 часа на ул. “Рокфелер“ в Петрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд“, управляван от 34-годишния С. Б. от с. Скрът. С техническо средство е установено, че С. Б. е шофирал след употреба на наркотични вещества. Той е задържан със заповед до 24 часа. Образувано е бързо производство.

Същия ден в 21:15 часа в района на жп гарата в Сандански е установен да шофира под въздействието на наркотици и 24-годишният Д. Г. от града. Той е управлявал лек автомобил „Ланчия“. Д. Г. ще остане в ареста за едно денонощие.

В списъка попада и 27-годишният К. Н. от с. Поленица. Автомобилът му "Сеат Ибиза" е спрян за проверка в неделя около 02:35 часа на ул. “Крайречна“ в Сандански. Направеният на място тест също отчел, че шофьорът е употребил наркотици зад волана.

Дрогиран на пътя е засечен и 21-годишният А. Е. от село Корница. Той е хванат с БМВ-то си към 02:10 часа на ул. “Байкал“ в Гоце Делчев.

В събота са хванати и двама с наркотици. Към 04:10 часа в района на ул. “Христо Татарчев“ в Благоевград е спипан 17-годишен младеж с 0,73 грама марихуана. За случая е уведомена Районната прокуратура в града.

Около 19:30 часа в района на ул. “Ал. Стамболийски“ в Благоевград е заловен и 18-годишният И. Т., у когото униформените открили 0,8 грама канабис.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK