И десетият задържан даяджия от Благоевград е уволнен

Снимка: Infomreja.bg

По искане на Специализираната прокуратура, Специализираният наказателен съд отстрани от длъжност и десетия служител на Областния отдел „Автомобилна администрация“ в Благоевград, обвинен за участие в организирана престъпна група за подкупи.

На 14 май съдът отстрани девет от обвинените за участие в пристъпната група. Десетият не се яви в съдебната зала по здравословни причини, за него Специализираната прокуратура изготви и внесе в съда отделно искане за отстраняване от длъжност.

Съдът уважи искането на прокуратурата и за неговото отстраняване, заради наличието на обосновано предположение, че е извършил умишленото престъпление във връзка с работата си.

Налице е и основание да се счита, че служебното положение на обвиняемия ще създаде пречки за обективното, всестранно и пълно изясняване на обстоятелствата по делото.

Десетимата задържани при акцията в Благоевград са: Ангел Янчев, Димитър Занков, Никола Панов, Евтим Гоцев, Бойко Ханджийски, Райко Динев, Красимир Иванов, Георги Глинджурски, Росен Марков, Петър Денишев, Димитър Туджаров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK