20 000 евро и килограм кокаин спипани при акция на братя Черешарови в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Братята Борислав и Георги Черешарови от Гоце Делчев са били арестувани преди дни при съвместна акция на ГДБОБ, МВР и прокуратурата за притежание на голямо количество наркотични вещества и пари в чужда валута.

Това е новината, която от събота обикаля града и региона.

Официална информация обаче от органите на властта няма.

Според слуховете, при направена проверка в наетия под наем автосервиз в двора на СБА в Гоце Делчев, който се води на около 34-годишния Борислав Черешаров, при проведената акция са били открити и иззети около 1 кг. кокаин и около 20 000 евро. При проверката имало и други задържани лица.  

Двамата братя Борислав и Георги Черешарова са млади мъже от Гоце Делчев. Семейството живее в гоцеделчевския квартал „Комсала“ само с майката. Бащата изоставил семейството си от преди доста години и живеел и работел в Италия.

Автосервизът в СБА е бил нает от Борислав, а брат му Георги ходил там да помага.

„Уж скромни момчета, не даваха вид на такива дори сме с впечатление, че работата им в сервиза не върви както трябва, че едвам свързват двата края,   че нямат пари, защото висят и с наеми и с други плащания“, коментират запознати, които дори не могат да повярват, че двамата братя са били задържани с такава голяма сума пари и наркотици.

Гражданството на Гоце Делчев и региона очаква официална информация по случая от съответните органи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK