Адвокат Тодор Петрелийски преизбран за председател на НФСБ в Гоце Делчев

адвокат Тодор Петрелийски, снимка: личен архив

Адвокат Тодор Петрелийски е новият стар председател на общинската структура на партия "Национален фронт за спасение на България" в Гоце Делчев. В неделя на отчетно-изборно събрание членовете на партията са гласували единодушно досегашният им лидер да продължи управленската си дейност.

На събранието е бил избран нов секретар на неврокопската организация на на НФСБ в лицето на Петър Шекеров, който е от гоцеделчевското село Корница. Предишният секретар Любен Радойков не е бил сред присъстващите. Според устава той е изгубил правата си да заема постове в ръководния състав на общинската структура заради неплатен членски внос за период от 6 месеца, което в никакъв случай не означава, че Радойков престава да бъде член на партията, поясниха от ръководството.

Свикването на отчетно-изборно събрание се наложи, след като на 25-и септември изтече мандатът на досегашното ръководство, каза преизбраният лидер на НФСБ в Гоце Делчев Тодор Петрелийски.

Членовете на партията са отчели и квалифицирали като добра политическата си дейност и изявите на структурата по време на изтеклия мандат. На събранието е било обсъдено и вливането на ”ГОРД", ”СЕК” и „НИЕ” в редиците на Национален фронт за  спасение на България, като членовете на общинската организация в Гоце делчев са се солидализирали с постигнатата договореност на националното им ръководство всички вливащи се партии да приемат устав и правилник на НФСБ.

Активисти на партията са приели на събранието и решение, което касае здравеопазването в целия Гоцеделчевски регион, свързано с връщането в МБАЛ "Иван Скендеров” на преместената преди години в Благоевград ”Кръвна банка". 

Лидерът на НФСБ - Гоце Делчев адв. Тодор Петрелийски поясни, че в офиса на партията в последните месеци са постъпили много сигнали, в които се настоява за съдействие в тази посока за улеснение на болни хора при налагащи се обстоятелства за спешно преливане на кръв.

 

КОМЕНТАРИ

onu10:57 - 07.10.2013
Фалш, фалш, фалш. Калинка до калинка. Петър Шикеров не е от Корница - това пък с каква цел го пишете.
Аврамова09:25 - 02.10.2013
Поредната измислена партия представлявана от комичен герой
Възмутен22:25 - 01.10.2013
Петралийски мина през всички партий и само изгода му е в главата.Да пази бог от такива "политици".
Фен10:44 - 01.10.2013
Давай бачо Тодоре, смачкай ги с теб сме!!!! Кога ще имаме клуб в Хаджидимово????? Давай напред да преборим феодала Терзиев!!!!

FACEBOOK