Административният съд ще се произнесе в срок по делото за прекратените пълномощия на Румен Томов

Снимка: Infomreja.bg

Съдът изслуша страните и обяви, че ще се произнесе с решение в законоустановения срок

Административен съд – Благоевград, разгледа и обяви за решаване делото по оспорване на решението от 28.04. на Общинската избирателна комисия – Благоевград, за отстраняване от длъжност на кмета Румен Томов.

В хода по същество жалбоподателят поддържа искането за отмяна на оспореното решение със съображенията, че не е мотивирано и не е пропорционално на закъснението от 13 дни за заличаване на Румен Томов като едноличен търговец в Търговския регистър.

Ответникът поддържа в съдебна зала, че решението на Общинската избирателна комисия – Благоевград, е в изпълнение на решението на Административен съд – Благоевград по административно дело № 1343 о 2019 г., което е потвърдено от Върховния административен съд по административно дело № 2420 от 2020 г.

Съдът изслуша страните и обяви, че ще се произнесе с решение в законоустановения срок.

 

КОМЕНТАРИ

коко динев04:06 - 16.05.2020
абе путки майни, томов бил закъснял 13 дни, занимавате целия свят със това, във плетена общинския ,, лидер"" на пп герб ( неграмотния румен арнаудов-червения шпионин ленко) човек на камбитов, цветанов, хаджигаев , и на онази неадекватна кокошка с очилата изкара два мандата кмет във плетена в пълен разрез със законодателството и продължава да се ебава със обществеността с фалшива концесия подписана от борисов която нанесе и нанася щети за милиарди от рода на ктб не ни занимавате със този да върне парите на данъкоплатците а ни занимавате със този човечец закъснял 13 дни, пукнахте му душата, защо гербаджийските комунисти не си ебат майката и не престанат да ни баламосват.
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK