Над 100 състезатели от цялата страна участваха в "Петрич Гран При"

Снимки: Община Петрич

Кирил Стоянов е в основата на организирането на тази надпревара

Огромен интерес към състезанието по мотокрос „Петрич Гран При“ 2020.

Над 100 състезатели от цялата страна се включиха в 51-ото издание на мотокрос „Петрич Гран При“ 2020 г. Мотополигон „Дени 518“ край село Самуилово посрещна участници в осем класа – МХ 50, МХ 65, МХ 85, МХ 250, МХ 450, МХ 1, МХ 2 и МХ ветерани.

До началото на състезанието бяха подготвени да приемат публика и състезатели около 300 дка обща площ - скоростно трасе с дължина 2 км. и места за публиката, която и този път беше многобройна.

Молебен за здраве отслужи архиерейският наместник отец Павел, който пожела здраве и безаварийна надпревара. Кметът на общината Димитър Бръчков подчерта за усилията, които се полагат ежегодно, за да бъде поддържан мотополигон „Дени 518“, както и за високата оценка на български и чуждестранни състезатели, които използват трасето целогодишно за подготовка.

С приветствени думи на старта на мотокрос „Петрич Гран При“ 2020 г. се обърна към състезателите и кметът на с. Самуилово Кирил Стоянов, който оглавява Клуб по мотокрос „Калабак“.

Кирил Стоянов е в основата на организирането на тази надпревара. В края на деня ще бъде и церемонията по награждаване на най-добрите състезатели.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK